Myynti- ja takuuehdot

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Jousto, Mash (ent. Euroloan).

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:
jousto.com
mash.com/fi


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.


Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:
- Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
- Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
- Enintään kaksi ostosta päivässä
- Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi


Toimitustavat

- Postin kirje, Postipaketti, SmartPOST sekä Business Day-paketit.
- Matkahuollon Lähellä-paketti, Bussipaketti ja Jakopaketti.
- Suoratoimitus. Suoratoimitus on mahdollista  mikäli tilauksen kaikki tuotteet tulevat samasta tukkuliikkeestä.

Vimdata ei vastaa kuljetuksissa tapahtuneista virheistä, eikä kuljetusvaurioista. Kuljetusvauriot pitää ilmoittaa rahtiyhtiölle 7 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.


Palautukset

Palautukset tulee aina lähettää osoitteeseen: Vimdata, Koskelantie 58, 62800 Vimpeli, Matkahuollon palautuskoodilla: 9515215. Palautuksen voi toimittaa mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen.

Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tilauksen vastaanottohetkestä alkaen.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tuotteen liikkeestä. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulu.

Palautettava tuote tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa. Mukana on toimitettava kaikki palautettavaan tuotteeseen sisältyvät tuotteet, kuten ajurit-cd:t, kaapelit, käyttöoppaat yms.

Palautusoikeutta ei ole käyttöönotetuilla tuotteella, kuten ohjelmistoilla, väripatruunoilla, DVD/CD levyillä, tai tuotteilla jotka on sinetöity.

Ellei palautettava tuote ole täysin myyntikelpoisessa kunnossa, tuote palautetaan asiakkaalle asiakkaan kustannuksella.

Tuotepalautukset on aina toimitettava:

- Alkuperäisessä paketissa.
- Hyvin pakattuna.
- Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
- Palautuslomake täytettynä.
- Mukana tilitiedot mahdollista tuotteen ostohinnan palautusta varten.
- Viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottohetkestä alkaen.

Palautukset voi tehdä joko tuomalla tuote toimipisteeseemme, tai lähettämällä tuote Matkahuollon asiakaspalautuksena. Emme lunasta jälkivaatimuksella lähetettyjä tuotteita.

Aiheettomista palautuksista johtuneet kulut veloitamme asiakkaalta täysimääräisesti.

Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen.


Takuu

Tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Tuotteen takuuaika mainitaan tuotetiedoissa.

Asiakas voi palauttaa tuotteen takuuvaihtoon Matkahuollon asiakaspalautuksena.

Mikäli tuotteesta ei testien jälkeen löydy asiakkaan ilmoittamaa vikaa, peritään huoltomaksu (25€), sekä palautuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisesti.

Takuu kattaa tuotteissa esiintyvät rakenne-, raaka-aine- ja valmistusviat.

Takuu ei kata:

- Vikoja, jotka ovat aiheutuneet ulkopuolisista tekijöistä (esim. ukkosen, tulipalon tai sähkökatkoksen aiheuttamat vauriot).
- Virheellisestä käsittelystä tai käytöstä.
- Luonnollisesta kulumisesta.
- Ylikellottamisesta, tai muusta vastaavasta käytöstä.

Tuotteet lähetettävä takuuhuoltoon aina:

- Alkuperäisessä pakkauksessa.
- Mukana kopio kuitista tai lähetteetä.
- Palautuslomake täytettynä.

Tuotteen tunnistetietojen pitää olla luettavissa, esimerkiksi sarjanumeron.

Joidenkin tuotteiden takuukorjauksen hoitaa maahantuoja tai huoltoliike. Tällaisten tuotteiden kohdalla asiakkaan tulee ottaa ensisijaisesti yhteyttä maahantuojan huoltoon tai huoltoliikkeeseen.Lista tällaisista tuotteista.

Asiakkaan on ilmoitettava viallisesta tuotteesta kohtuullisessa ajassa, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.


Hinnat

Hinnat sisältävät ALV:n.

Hinnat ovat sitoumuksetta.

Hintavirhetapauksissa joissa kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo, Vimdata saa perua kyseisen tuotteen myynnin.

Mahdollinen kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.


Tuotetiedot

Vimdata ei vastaa valmistajien tai maahantuojien antamissa tuotetiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Pyrimme tarkistamaan tuotetiedot mahdollisimman huolellisesti.

Vimdata ei vastaa tuotetiedoissa mahdollisesti esiintyvien virheiden aiheuttamista vahingoista.

Tuotteiden varastoarvot ovat tukkuliikkeiden ilmoittamia.