Samsung Flip WM55H, 55" 4K, interactive,kosketusnäyttö, Tizen OS 3.0 + SAMSUNG flip stand

Samsung Flip WM55H, 55" 4K, interactive,kosketusnäyttö, Tizen OS 3.0 + SAMSUNG flip stand

Nauti perinteisen kirjoittamisen tutusta tuntumasta monipuolisessa digitaalisessa muodossa, käyttäen eri värejä, tyylejä ja leveyksiä. Jopa 4 henkilöä voi kirjoittaa samanaikaisesti käyttäen mitä tahansa kirjoitusvälinettä.
Samsung Flipin monipuoliset liitäntämahdollisuudet antavat sinulle ja tiimillesi mahdollisuuden jakaa muistiinpanoja ja monenlaisia tiedostoja parhaasta kuvanlaadusta tinkimättä.
Samsung Flipin käyttäjäystävällinen valikko helpottaa navigointia niin, että sisällön katselu ja hallinta onnistuu nopeasti. Ryhmän vetäjä voi esikatsella yksittäisiä sisältösivuja ja tehdä niihin välittömiä muutoksia suoraan näytöllä.
Sinun ja tiimisi ei tarvitse enää lajitella isoja paperipinoja löytääksenne tietyt tiedot. Nyt voit selata ja suorittaa hakuja helposti jopa 20 selkeästi erotellulla digitaalisella Flip-sivulla.
Varmista, että mullistavat ideat säilyvät oikeissa käsissä varman tietoturvajärjestelmän avulla. Kukin työryhmä voi valita oman numeerisen salasanan näytön lukitsemiseen, jolloin kriittisen tärkeän sisällön saa piiloon muiden katseilta.
Samsung Flip tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja täysin synkronoituja yhteistyömahdollisuuksia monipuolisin liitännöin. Omat laitteet voidaan liittää näyttöön niin, että vuorovaikutteista sisältöä voidaan katsella, kommentoida ja jakaa yhdessä.
Touch Out Control -toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden synkronoida omat laitteensa Flip-näytölle reaaliaikaista katselua ja hallintaa varten. Flip-näytöllä tehdyt muutokset siirtyvät automaattisesti käyttäjien omille laitteille ja päinvastoin, joten kaikki sujuu tehokkaasti.
Kokoontumistilan dynamiikkaa voidaan mukauttaa helposti mukavuudesta tinkimättä. Flip-näytössä on ergonominen jalusta ja sen voi kääntää pysty- tai vaaka-asentoon sen mukaan, mitä kukin tilanne vaatii.
Kaikki kokouksiin osallistuneet tietävät, miten turhauttavaa on kerätä ja lähettää käsinkirjoitettuja yhteenvetoja. Samsung Flip tekee tiedon jakamisesta paljon helpompaa. Keskustelut ja tärkeä sisältö voidaan tallentaa näytön sisäisesti ja jakaa helposti kollegoille mobiililaitteille tai muiden digitaalisten kanavien kautta.
InGlass -teknologia varmistaa reaaliaikaisen palautteen ilman viiveitä. Kirjoittaminen ja piirtäminen sujuvat yhtä kätevästi kuin perinteisesti paperille.
Flip-näytön tyylikäs ulkomuoto sopii mihin tahansa ympäristöön. Se on ergonomisesti 4,5° kallellaan ja tilavaan alustaan mahtuu kaikki kokouksessa tarvittavat apuvälineet. Siten voit keskittyä tiimisi kanssa kaikkein tärkeimpään.
Jos yrityksellä on rajoitetusti yhteistyötiloja, Samsung Flip muuntaa minkä tahansa toimistotilan täysin toimivaksi palaveritilaksi. Pyörillä kulkeva jalusta antaa käyttäjille mahdollisuuden aloittaa kokouksen missä tahansa ja milloin tahansa.
Samsung Flip -näytön selkeä UHD-kuvanlaatu pysyy yhdenmukaisena ympäristön olosuhteista riippumatta. Siten kokoustilaan saadaan vaikuttavampaa visuaalista tehoa.
Kokousten käynnistys onnistuu nyt ilman, että laitteiden käynnistämiseen kuluu aikaa. Sisäiset anturit aktivoivat Flip-näytön, kun käyttäjä lähestyy näyttöä, ottaa kynän käteensä tai vaihtaa näyttöä pysty- ja vaakatilan välillä. Siten sinä ja kollegasi voitte aloittaa uusia keskusteluja tai jatkaa siitä, mihin jäitte.


 • Tuote: 50575
 • Valmistaja: Samsung
 • Malli: LH55WMHPTWC/EN + STN-WM55H/EN
 • Takuuaika: 36kk

 • Saatavuus:

 • Oma varasto: 0 kpl

 • Tukkuliikkeen varasto:
  1 kpl ( 28.05.2020 )
 • Arvioitu toimitusaika: 3-5 arkipäivää
 • Suoratoimituksena: 1-3 arkipäivää

Toimituskulu tuotteelle:

 • Matkahuolto Jakopaketti 50,00€
 • Suoratoimitus (Posti Express 14) 20,00€

 • 3170,00€

 • Veroton: 2556,45€